Kurz Vietnamské kuchyně 2899 Kč

Kurz Vietnamské kuchyně 2899 Kč

Jak si gurmán představuje Vietnam? Jako zemi s loukami citronové trávy a řekami rybí omáčky.

Přijďte do Café Buddha v Norské ulici objevit Vietnam. Nebo ještě lépe: vietnamskou kuchyni. Gurmán, cestovatel a majitel Štěpán Návrat a jeho tým vás provede těmi nejbláznivějšími uličkami Saigonu a Sapy a naučí vás připravit menu o 4 chodech. Vařit budete ve skupině 8–12 účastníků.

Vietnamská jídla jsou pestrá a výrazná. Mají málo tuků a hodně sacharidů, takže lahodí i vyznavačům zdravého životního stylu.

Štěpán Návrat je executive chef Café Buddha a zážitkové restaurace Benjamin. Jídla se učil připravovat přímo v Saigonu, Bangkoku, Phuketu a v malých vesničkách Chiang Rai při svých asijských toulkách. Později působil ve vyhlášených  restauracích Bangkok a Café Buddha se zkušenou kuchařkou Sofii Smith. Svůj um si zdokonalil také spoluprací s  thajskou babičkou Ratanou Phomprasit, která své umění předváděla právě v Bangkoku, Modrém Zubu, Noi nebo Občanské Plovárně. Nyní Štěpán Návrat získal doporučení od Michelinského bedekru v restauraci Benjamin, fine dining, Norská 14, Praha 10.

Co se u nás naučíte

Vietnamese Prawn summer rolls (letní nesmažený závitek s krevetami, bylinkami a nudlemi)

Bun Bo Nam Bo(grilovaný hovězí maso s nudlemi, bylinkami a zálivkou nouc cham)

Pho bo (vývar pro přípravu polévek Pho s nudlemi, masem a zeleninou)

Nuoc cham sauce(omáčka používaná do většiny vietnamských jídel)

Vietnamská káva Trung Nguyen pražená na másle

Termíny kurzů:

aktuální stav k 27.10.2021

13.11.2021 – 10:20 – obsazeno

04.12.2021 – 10:20 – obsazeno

04.12.2021 – 14:20 – 6 míst

termíny na 1. čtvrtletí 2022 budeme vypisovat na konci prosince 2021

Objednávka kurzu: